Машинско производство
на резервни делови и
индустриски алатки

Феро Спектар Дооел Скопје е производствено и сервисно ориентирана компанија во
приватна сопственост.
Издвоено

Машинска Обработка

 • Глодање
 • Стругање
 • Дупчење
 • Сечење со ерозија
 • Брусење (рамно и кружно)
 • Острење

Издвоено

Спојни Елементи

 • Стандардни завртки
 • Нестандардни завртки
 • Навртки
 • Подлошки
 • и др…

Издвоено

Делови

 • Делови за роботизирано производство.
 • Осовини
 • Ракавци
 • Вратила
 • Клизни Летви
 • Одлеаноци
 • и др…

Издвоено

Алати

 • За преси
 • За штанцање
 • За вбризгана пластика
 • и др…

Што изработуваме?

Машинска обработка на сите видови метали и неметали на нумерички (CNC) и конвенционални машини.

 

Изработка на одлеаноци
(модел + одлеанок + машинска обработка).

Прочитај Повеќе

0г.

Постоење на пазарот

0+

Обучен кадар

0+

Задоволни клиенти

0м2

Индустриски простор

Сертификати

Феро Спектар ги има обезбедно сите сертификати за професионално и квалитетно производство

Контакт

Доколку Ви е потребна понуда, можете да ни се јавите на телефон или да ни испратите е-пошта.