Потребен Ви е одговор?

Доколку имате било какви прашања поврзани со нашата работа, можете да ја користите контакт формата за да ни испратите e-mail.

  Адреса

  Пат за Марков Mанастир бб Скопје

  Телефон

  Канцеларија

  +389 2 2722 499

   

  Коле Маневски

  +389 70 206 801

   

  Марјан Перковски

  +389 75 443 354

  Факс

  +389 22 722 488

  Е-маил

  info@ferospektar.com.mk
  ferospektar@yahoo.com

  Контакт

  Доколку Ви е потребна понуда, можете да ни се јавите на телефон или да ни испратите е-пошта.